22 tahun membantu korporat dan sekolah

Pembekal pakain seragam sekolah dan produk promosi di Kulim, Kedah, Malaysia sejak tahun 1998

HRB adalah pembekal produk promosi & produk pemasaran di Kulim, Kedah, Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 1998 oleh Puan Khalijah Sahat. Selepas lebih dari 15 tahun, sebagai Pegawai pamasaran berpengalaman di Bank Rakyat Malaysia, beliau membina syarikat produk khusus untuk promosi pemasaran syarikat anda.

Jaringan luas bekalan kami membolehkan kami untuk menepati masa, kualiti, nasihat pakar, kreativiti dan penyesuaian produk. Janji kami adalah untuk komited sepenuhnya kepada anda untuk memberi perkhidmatan yang akan berjaya mencari penyelesaian Pemasaran untuk organisasi anda. Kami mengalu-alukan wakil anda untuk melawat kami dan melihat produk promosi kami secara langsung serta memberi nasihat terperinci mengenai apa yang akan sesuai dengan organisasi anda.

hrb-uniform-kulim-kedah5

Kami bekerjasama dengan perniagaan tempatan kecil hingga syarikat-syarikat besar. HRB diiktiraf sebagai ahli oleh Persatuan Produk Promosi Malaysia dan juga pemenang anugerah dalam industri kami.

HRB menyokong pelbagai organisasi komuniti Kulim, Kedah dan menyokong mereka yang kurang bernasib baik dengan sumbangan produk sepanjang tahun.

Sekiranya anda mencari produk promosi, barangan atau hadiah korporat, jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami.

Servis dan produk kami.

malaysia-promotional-products-kulim-kedah9

Tempah awal untuk stok sedia ada elak daripada tempahan yang makan masa.